Bezig met het laden van Evenementen

« Bekijk alle activiteiten

  • Deze evenement zijn geslaagd.

Vierde zondagwandeling: In het spoor van de prior-mysticus

23 oktober 2022 - 16:00u19:00

Jan van Ruusbroec en de priorij van Groenendaal

 

De vierde zondagwandeling, georganiseerd door Natuurgroepering Zoniën (NGZ), maakt deel uit van ons wandelaanbod en wordt bijna heel het jaar door georganiseerd telkens op de 4de zondag van de maand.

Afstand:  max. 7 km

Niet geschikt voor kinderwagens en honden niet toegelaten.

Aangepaste schoenen en kledij (nat, droog, warm). Denk aan aangepaste kledij om tekenbeten te voorkomen (warm & hoog gras).

Gids: Eloi G.

De wandeling is gratis en de geldige corona-maatregelen zijn van toepassing voor alle deelnemers inclusief de gids.

 

Om de wandeling vlot en veilig te laten verlopen gelden volgende regels:

Inschrijven vooraf is wenselijk om aan de wandeling te mogen deelnemen. De inschrijvingen worden afgesloten op de voorafgaande zaterdag om 24h. Het maximum aantal deelnemers is 25 personen (gids exclusief). Je kan ook deelnemen aan de wandeling zonder voorinschrijving, op voorwaarde dat het maximum aantal deelnemers niet overschreden wordt. De gids evalueert dit bij de start van de wandeling.

Inschrijven kan via https://www.natuurpunt.be/agenda/ngz-4de-zondagwandelingin-het-spoor-van-prior-mysticus-jan-van-ruusbroec-en-de-priorij-van

2) Meldt bij aankomst je aanwezigheid aan de gids.

3) De maatregelen die op het ogenblik van de wandeling in het kader van de Covid-19 context van toepassing zijn worden gerespecteerd.

4) Mondmaskers zijn momenteel niet meer verplicht. De deelnemers brengen deze zelf mee als ze een mondmasker wensen te dragen.

5) Indien je uw inschrijving wenst te annuleren, stuur dan een mailtje voor het afsluiten van de inschrijvingsperiode naar eric.senelle@live.be

Details

Datum:
23 oktober 2022
Tijd:
16:00u19:00
Evenement categorie: