Bezig met het laden van Evenementen

« Bekijk alle activiteiten

  • Deze evenement zijn geslaagd.

Vierde zondag wandeling: Het Zoniënwoud aan de grens van de stad.

28 augustus 2022 - 16:00u18:30

De wandeling, georganiseerd door Natuurgroepering Zoniën (NGZ), vertrekt om 14u00. Deze wandeling maakt deel uit van ons open wandelaanbod en wordt bijna heel het jaar door georganiseerd telkens op de 4de zondag van de maand.

Gids: Ko v.

Afstand: max. 7 km
Honden zijn niet toegelaten.

Aangepaste schoenen en kledij (nat, droog, warm).

De wandeling is gratis.

Een plekje voor picknick vooraf kan je buiten in de omgeving van het bosmuseum vinden.

Om de wandeling vlot en veilig te laten verlopen gelden volgende regels:

  1. Inschrijven vooraf is wenselijk om aan de wandeling te mogen deelnemen. De inschrijvingen worden afgesloten op de voorafgaande zaterdag om 24u. Het maximum aantal deelnemers is 25 personen (gids exclusief).Je kan ook deelnemen aan de wandeling zonder voorinschrijving, op voorwaarde dat het maximum aantal deelnemers niet overschreden wordt. De gids evalueert dit bij de start van de wandeling.
  2. Meld je bij aankomst aan bij de gids.
  3. De maatregelen die op het ogenblik van de wandeling in het kader van de Covid-19 context van toepassing zijn worden gerespecteerd.
  4. Mondmaskers zijn momenteel niet meer verplicht. De deelnemers brengen deze zelf mee als ze een mondmasker wensen te dragen.
  5. Indien je uw inschrijving wenst te annuleren, stuur dan een mailtje voor het afsluiten van de inschrijvingsperiode naar eric.senelle@live.be
Adres:
Metrostation Hermann-Debroux Hermann-Debrouxlaan 26 (kant van de Delhaize), 1160 Brussel (Oudergem) 50° 46′ 07″ N 4° 26′ 29″ O

Details

Datum:
28 augustus 2022
Tijd:
16:00u18:30
Evenement categorie:
.