Bezig met het laden van Evenementen

« Bekijk alle activiteiten

  • Deze evenement zijn geslaagd.

DONAWA: Tomberg en Meerdaalwoud.

22 september 2022 - 16:00

We maken een wandeling door het Meerdaalwoud en wandelen langs de Tomberg en de Dikke Beuk. Onderweg zien we ook nog een aantal overblijfselen uit de Gallo-Romeinse tijd.

Afstand:  max. 7 km

Niet geschikt voor kinderwagens en honden niet toegelaten.

Aangepaste schoenen en kledij (nat, droog, warm). Denk aan aangepaste kledij om tekenbeten te voorkomen (warm & hoog gras).

Gids: Gerard V.

De wandeling is gratis en de geldige corona-maatregelen zijn van toepassing voor alle deelnemers inclusief de gids.

 

Om de wandeling vlot en veilig te laten verlopen gelden volgende regels:

  •   Inschrijven vooraf is wenselijk om aan de wandeling te mogen deelnemen. De inschrijvingen worden afgesloten op woensdag 21 september 2022 om 24h. Het maximum aantal deelnemers is 25 personen (gids exclusief). Je kan ook deelnemen aan de wandeling zonder voorinschrijving, op voorwaarde dat het maximum aantal deelnemers niet overschreden wordt. De gids evalueert dit bij de start van de wandeling.

Inschrijven kan via: https://www.natuurpunt.be/agenda/donawangz-tomberg-en-meerdaalwoud-56811

  •    Meldt bij aankomst je aanwezigheid aan de gids.
  •    De maatregelen die op het ogenblik van de wandeling in het kader van de Covid-19 context van toepassing zijn worden gerespecteerd.
  •    Mondmaskers zijn momenteel niet meer verplicht. De deelnemers brengen deze zelf mee als ze een mondmasker wensen te dragen.
  •    Indien je uw inschrijving wenst te annuleren, stuur dan een mailtje voor het afsluiten van de inschrijvingsperiode naar eric.senelle@live.be

 

Details

Datum:
22 september 2022
Tijd:
16:00
Evenement categorie: