NL | FR | EN | DE

Vierde zondag wandeling: Neolithische wandeling

Gids: Dirk B.
Aangepaste schoenen en kledij (nat, droog, warm) - Onze trouwe vriend 'de hond' laten we thuis

Vanaf de maand juli breiden we ons wandelaanbod uit! De 4de zondag wandelingen gaan het daglicht zien…én hou je vast op 24 juli met een Neolithische wandeling, dat belooft in volle zomer. Dit wijzigt niets aan de organisatie van de 2de Zondag wandelingen, die zoals nu al het geval is, vooraf gegaan worden door een lezing.


Om de wandeling vlot en veilig te laten verlopen gelden volgende regels:  1. Inschrijven vooraf, via https://www.natuurpunt.be/agenda/neolithische-wandeling-op-de-4de-zondag-van-de-maand-aan-de-rand-van-het-zoni%C3%ABnwoud-56116 is wenselijk om aan de wandeling te mogen deelnemen. De inschrijvingen worden afgesloten op zaterdag 23 juli om 24h. Het maximum aantal deelnemers is 25 personen (gids exclusief).Je kan ook deelnemen aan de wandeling zonder voorinschrijving, op voorwaarde dat het maximum aantal deelnemers niet overschreden wordt.De gids evalueert dit bij de start van de wandeling.

  2. Meld je bij aankomst aan bij de gids. 

  3. De maatregelen die op het ogenblik van de wandeling in het kader van de Covid-19 context van toepassing zijn worden gerespecteerd.

  4. Mondmaskers zijn momenteel niet meer verplicht.De deelnemers brengen deze zelf mee als ze een mondmasker wensen te dragen.

  5. Indien je uw inschrijving wenst te annuleren, stuur dan een mailtje voor het afsluiten van de inschrijvingsperiode naar eric.senelle@live.be