NL | FR | EN | DE

Tweede zondagwandeling: De IJse in Zoniën

Gids: Gerard V.
Aangepaste schoenen en kledij (nat, droog, warm) - Onze trouwe vriend 'de hond' laten we thuis

Tweede zondagwandeling in samenwerking met Natuurpunt CVN.


Gratis. Honden zijn niet toegelaten.


De begeleide wandeling, corona-proof, met onze NGZ-gids heeft als thema "wandeling langs de ijse". Inschrijven is verplicht.


Meer informatie en inschrijven via onderstaande link 


 


 https://www.natuurpunt.be/agenda/wandeling-de-ijse-zoni%C3%ABn-2de-zondag-zoni%C3%ABn-42926


De wandeling is gratis. Om de wandeling corona-proof te laten verlopen gelden vanaf nu volgende regels:
   1) Inschrijven vooraf, via groene vakje 'inschrijven' boven rechts op je scherm, is verplicht om aan de wandeling te mogen deelnemen. De inschrijvingen worden afgesloten op zaterdag ……. 2020 om 18h. Het maximum aantal deelnemers is 25 personen (gids exclusief)
   2) Meldt bij aankomst uw aanwezigheid aan de onthaalvrijwilliger van het Bosmuseum die de aanwezigheidslijst aanvult en wacht voor het vertrek bij voorkeur buiten op uw NGZ-gids
   3) Deelnemers die verdachte symptomen vertonen (neusverkoudheid, loopneus, … temperatuursverhoging >= 38°, samenleven met een Covid 19 patiënt of iemand die de kenmerkende symptomen vertoont), mogen niet deelnemen.


   4) Respecteer altijd de afstand van 1,5m


 


   5) Mondmaskers zijn verplicht – de deelnemers brengen deze zelf mee. Enkel de gids is vrijgesteld van het dragen van het mondmasker of gelaatsscherm om de verstaanbaarheid te verbeteren en enkel wanneer de gids de afstandsregel (1,5 m) respecteert.
   6) De onthaalvrijwilliger en de gids mogen en zullen niets doorgeven