NL | FR | EN | DE

DONAWA: Domein Solvay La Hulpe

Gids: Patrick F.
Aangepaste schoenen en kledij (nat, droog, warm) - Onze trouwe vriend 'de hond' laten we thuis

Het park van 1000 Rhododendrons, 46 jaar geopend voor publiek
Om de wandeling corona-proof te laten verlopen gelden volgende regels:


1)    Inschrijven vooraf om aan de wandeling te mogen deelnemen via volgende link:


 


https://www.natuurpunt.be/agenda/donawangz-domein-solvay-la-hulpe-het-park-van-1000-rhododrendons-46-jaar-geopend-voor-het


Het maximum aantal deelnemers is 25 personen (gids exclusief). De inschrijvingen worden de voorafgaande avond om 24u afgesloten. Je kan ook deelnemen aan de wandeling zonder voorinschrijving, op voorwaarde dat het maximum aantal deelnemers niet overschreden wordt. De gids evalueert dit bij de start van de wandeling.


1)    Meldt bij aankomst je aanwezigheid aan de gids die de aanwezigheidslijst aanvult.


2)    De maatregelen die op het ogenblik van de wandeling in het kader van de Covid-19 context van toepassing zijn worden gerespecteerd.


   4) Mondmaskers zijn verplicht als de afstandsregel van1,5m niet kan gerespecteerd worden.De deelnemers brengen deze zelf mee. Enkel de gids is vrijgesteld van het dragen van het mondmasker of gelaatsscherm om de verstaanbaarheid te verbeteren en enkel wanneer de gids de afstandsregel (1,5 m) respecteert.


   5) De gids mag en zal niets doorgeven


 


   6)Indien je uw inschrijving wenst te annuleren, stuur dan een mailtje voor het afsluiten van de inschrijvingsperiode naar eric.senelle@live.be